VIII з’їзд Українського мінералогічного товариства - Снаумко, І. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2010)
VIII з’їзд Українського мінералогічного товариства (УМТ) за науковою тематикою “Мінералогія України у ХХІ столітті: здобутки, проблеми, перспективи” відбувся 4–5 жовтня 2011 р. у м. Києві в Інституті геохімії, мінералогії та рудоутворення імені М. П. Семененка Національної академії наук України (ІГМР НАН України).