Нові дані з літології відкладів стрийської світи Скибової зони Українських Карпат - Рудницька, Т.; Ціж, Н. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2010)
Підсумовано мінералого-петрографічні дослідження теригенних і карбонатних порід стрийської світи Скибової зони Українських Карпат. На основі літологічного дослідження виділено характерні літофаціальні різновиди нашарувань сантон-датського віку та встановлено їхнє просторово-вікове поширення.