Перспективи пошуків вуглеводнів у девонських відкладах Волино-Поділля за результатами зонального прогнозу - Гоник, І.; Гаврилко, Г.; Гоник, О. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2010)
Повторно виконано зональний прогноз нафтогазоносності девонських відкладів Волино-Подільської нафтогазоносної області. Нові фактичні матеріали буріння і геофізичних досліджень дозволили детальніше розчленувати розріз та вивчити тектоніку девонського комплексу. Найважливіші критерії нафтогазоносності нанесено на результативну карту Волино-Подільської нафтогазоносної області. Виділено території з різною перспективністю. Рекомендовано напрями подальших геологорозвідувальних робіт: пошуково-розвідувального та оціночно-параметричного буріння, а також регіональних, рекогносцирувальних і детальних сейсмічних досліджень, для пошуку локальних піднять і газових покладів цього комплексу.