Автокомунікація в медичному дискурсі (на метеріалі діалогів лікар-пацієнт) - Литвиненко, Н. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
У статті проаналізовано такий вид мовленнєвої діяльності лікаря, як автокомунікація. На матеріалі діалогів «лікар — пацієнт» розглянуто лексико-граматичні особливості фахового медичного дискурсу.