Вдячний учень і великий учитель - Панцьо, С.; Парасін, Н. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Микола Мушинка. Листування Івана Зілинського з Іваном Панькевичем (1913 — 1951). — Нью-Йорк: Пряшів, 2008. — 198 с.