Українська неологія - Городенська, К. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
Рецензія на монографію: Клименко Н.Ф., Карпіловська Є.А., Кислюк Л.П. Динамічні процеси в сучасному українському лексиконі: Монографія. — К. : Видавничий дім Дмитра Бураго, 2008. — 336 с.