Метод розрахунку температурних полів для термочутливої кусково-однорідної смуги із чужорідним включенням - Гавриш, В.І.; Федасюк, Д.В. (Промышленная теплотехника, 2010)
Розглядається стаціонарна нелінійна задача теплопровідності для кусково-однорідної ізотропної в сенсі теплофізичних властивостей смуги з чужорідним прямокутним включенням, що нагрівається внутрішніми джерелами тепла з тепловіддачею.