Інтенсифікація процесу сушіння насіннєвого зерна - Снєжкін, Ю.Ф.; Шапар, Р.О.; Чалаєв, Д.М.; Шаврин, В.С.; Пазюк, В.М. (Промышленная теплотехника, 2010)
Наведено результати кінетики сушіння зерна, встановлені режими збезводнення та розроблені шляхи інтенсифікації процесу, засновані на застосуванні сушильного агенту з низьким вологовмістом.