Перспективні системи багатоступінчастої утилізації теплоти димових газів промислових скловарних печей безперервної дії - Кошельнік, О.В.; Морозов, О.Є.; Кошельник, В.М. (Промышленная теплотехника, 2010)
Проаналізовано сучасні схеми багатоступінчастої утилізації теплоти димових газів промислових скловарних печей безперервної дії. Для підвищення їх ККД запропоновано введення додаткового ступеня утилізації з застосуванням пластинчастих теплообмінників або теплообмінників з оребреними трубками.