Основні принципи дослідження сучасних прізвищ України - Горпинич, В. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
У пропонованій статті автор визначає основні принципи аналізу такого класу власних особових назв, як прізвища. Особливу увагу приділено антропоніму Цілуйко.