Особливості латерального розподілу магнітної сприйнятливості палеозойських нафтогазоносних відкладів північно-західної частини Дніпровсько-Донецької западини - Крива, І.Г. (Геодинаміка, 2012)
Наведено результати досліджень магнітної сприйнятливості нафтогазоносних відкладів палеозою північно-західної частини Дніпровсько-Донецької западини. Виділені літомагнітні комплекси мають регіональне поширення, у межах як окремих родовищ, так і північно-західної частини ДДЗ загалом, від Південної прибортової зони до Північної прибортової зони.