Особливості вияву антонімії в українській податковій термінології - Чорна, О. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
У статті зроблено спробу дослідити особливості вияву антонімічних відношень в українській податковій термінології, класифікувати антоніми за p/j семантичним критерієм.