Неупереджена оцінка мовного українського минулого - Мойсеєнко, В. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Міхаель Мозер. Причинки до історії української мови / За загальною ред. С. Вакуленка. — Харків: Харківське історико-філологічне товариство, 2008. –XVI + 831 c.