Нове про видатну вітчизняну писемну пам’ятку XII ст. - Німчук, В. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: О. Пріцак. Коли і ким було написано „Слово о полку Ігоревім”. — К.: „Обереги”, 2008. — 359 с.