Монументальна праця на ниві систематизації іменників із суфіксом -ина - Колоїз, Ж. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
Рецензія на монографію: Білоусенко П.І., Німчук В.В. Нариси з історії українського словотворення (суфікс -ина): Монографія. – Запоріжжя-Ялта-Київ: Ліпс, 2009. — 250 с.