Структура и характер поражения кожи век и периорбитальной области у больных злокачественными эпителиальными опухолями (ЭЭО) по данным обращаемости в ГУ «Институт ГБ и ТТ им. В.П.Филатова НАМН Украины» - Сафроненкова, И.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проведено ретроспективне дослідження 2400 хворих ЗЕП шкіри повік, які проходили лікування в інституті ім. В.П.філатова за період 1986 -2008 рік. Встановлено переважання в структурі ЗЕП шкіри повік базальноклітинного раку (83,3%) з переважним ураженням нижньої повіки (83,3%), внутрішнього кута очної щілини (17,2%) і ураженням декількох анатомо-топографічних зон із залученням орбіти і очного яблука (16,9%).