Особенности изучения треугольников поясничной области при компьютерной томографии - Андреева, И.В.; Карчевский, С.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проведенакомп’ютерна томографія поперекової ділянки здорових дорослих людей. Встановлено, що при комп’ютерній томографії можна встановитирівень візуалізаціїнайбільшої ширини верхнього та нижнього поперековихтрикутників та органи, прилеглі до них зсередини. Визначення форми і довжини трикутників на аксіальних зрізах є складним.