Проблема реабилитации репродуктивного здоровья женщин после перенесенной эктопической беременности - Аникин, С.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Всебічно проаналізовані різноманітні методики реабілітації репродуктивного здоров’я жінок після перенесеної ектопічної вагітності. Наданий аналіз вітчизняної та світової літератури за даної теми. Запропоновані найбільш ефективні методики та шляхи подальших досліджень щодо реабілітації репродуктивного здоров’я жінок після перенесеної ектопічної вагітності.