Прегравидарная подготовка как профилактика невынашивания беременности у женщин с воспалительными процессами органов малого таза - Егорова, Я.А.; Рыбалка, А.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проведено аналіз сучасної вітчизняної і зарубіжної спеціальної літератури з питань впливу запальних процесів в органах малого тазу на частоту невиношування вагітності, роль TORCH- інфекцій в цих процесах. Детально викладена необхідність прегравідарної підготовки з метою профілактики невиношування.