Пути снижения перинатальной заболеваемости и смертности при преждевременных родах - Зиядинов, А.А.; Рыбалка, А.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проаналізовано основні показники надання акушерсько-гінекологічної допомоги за 5 років, особливості організації акушерсько-гінекологічної допомоги, особливості надання допомоги недоношеним новонародженим. Вивчені перинатальні показники недоношених новонароджених з малою масою тіла, намічені шляхи їх поліпшення.