Строение щитовидной железы белых крыс при введении ксеногенной спинномозговой жидкости после наступления полового созревания - Бессалова, Е.Ю. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
За допомогою біометричних методів встановлений ефект ксеногенної СМР на тканинну структуру щитовидної залози статевозрілих щурів. СМР викликає стійкі зміни гистометрічних параметрів та функціонального стану щитовидної залози, що пов’язано з наявністю біологічно активних речовин в її складі.