Прогностическая значимость элевации нейроиммунных маркеров у больных с эссенциальной артериальной гипертензией и последствиями инфаркта мозга - Визир, В.А.; Волошина, И.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
В дослідженні проведено визначення сироваткового вмісту інтерлейкіну-17 і антитіл до NR2- пептиду у пацієнтів з гіпертонічною хворобою III стадіїз наслідкамиінфаркту мозку, встановлено прогностичну значущість цих аутоімуних маркерів для розвитку церебро- і кардіоваскулярних ускладнень.