Влияние дыхательного тренажера «PARI PEP 2» на функцию внешнего дыхания у детей, больных бронхиальной астмой, на этапе санаторно-курортного лечения - Танага, В.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проведено оцінку функції зовнішнього дихання у дітей з бронхіальною астмою в періоді ремісії, які перебувають на етапі санаторної реабілітації. В якості додаткової терапії був використаний дихальний тренажер «PARI PEP 2». Виявлено позитивний ефект від включення дихального тренажера в комплекс реабілітаційних заходів на показники функції зовнішнього дихання у хворих на бронхіальну астму.