Применение нестероидных противовоспалительных лекарственных средств в детской стоматологии - Романенко, И.Г.; Горобец, С.М.; Коняева, Е.И.; Шеремета, Л.Н.; Шеремета, Е.А.; Кучер, В.Г.; Рымар, А.Ю. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
В статті здійснено аналіз безпеки лікування НПЗЛЗ запальних захворювань ротової порожнини у дітей, в тому числі і селективних інгібіторів ЦОГ-2 та ЦОГ-3, спектр системних проявлень їх побічних реакцій (ПР). Проаналізовані помилки лікарів при призначенні НПЗЛЗ, дані рекомендації по раціональному їх використанню в дитячій стоматології при захворюваннях слизистої оболонки ротової порожнини.