Шириться коло друзів - Сінкевич, Є.Г. (Історичний архів. Наукові студії, 2008)
Одному з відомих дослідників проблем економічної географії, історії народного господарства Угорщини, істориків греко-католицької церкви Угорщини, громадському діячу Тібору Міклошу Поповичу виповнилося сімдесят років. Автор запропонував читачеві короткий виклад життєвого і наукового шляху вченого.