Рецензія на книгу "Металічні та неметалічні корисні копалини України" - Загнітко, В.М. (Мінералогічний журнал, 2008)
У 2006 р. у Львові видавництвом "Центр Європи" була опублікована двотомна монографія "Металічні та неметалічні корисні копалини України" (том I — "Металічні корисні копалини", 785 с., автори — Д. С. Гурський, К. Ю. Єсипчук, В. І. Калінін, Є. О. Куліш, С. В. Нечаєв, Ю. І. Третьяков, В. О. Шумлянський; том ІІ — "Неметалічні корисні копалини", 552 с., автори Д. С. Гурський, К. Ю. Єсипчук, В. І. Калінін, Є. О. Куліш, Д. М. Чумак, В. О. Шумлянський). Книга присвячена мінеральним ресурсам України та світу.