Тепловіддача та гідравлічний опір труб з циліндричними інтенсифікаторами - Горобець, В.Г. (Промышленная теплотехника, 2009)
Розроблено математичну модель процесів тепломасопереносу для поверхонь з циліндричними інтенсифікаторами. Проведено числові розрахунки та визначено основні локальні та інтегральні характеристики труб з циліндричними інтенсифікаторами. Знайдено оптимальні значення відстані між сусідніми інтенсифікаторами, при яких тепловідвід від поверхні буде максимальним.