Пам’яті ІВАНА КОРНІЙОВИЧА ЛАТИША - Єсипчук, К.Ю.; Сьомка, В.О. (Мінералогічний журнал, 2008)
20 березня 2008 р. на 95-му році пішов із життя один із відомих вчених в області геології, мінералогії та геохімії благородних металів Іван Корнійович Латиш. Більше 70 років свого життя він працював в геології.