Мельникову Володимиру Степановичу — 70 (Мінералогічний журнал, 2008)
4 серпня цього року виповнилось 70 років Володимиру Степановичу Мельникову — провідному науковому співробітнику Інституту геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М. П. Семененка НАН України.