Вагомий внесок у відтворення процесів ендогенного мінералоутворення - Наумко, І.М.; Попівняк, І.В. (Мінералогічний журнал, 2008)
Рецензія на монографію Д.К. Возняка "Мікровключення та реконструкція умов ендогенного мінералоутворення", що опублікована у 2007 р. у Києві видавництвом "Наукова думка"