Зберігані народної пам'яті - Іванська, Т.В. (Інститут історії України НАН України, 2005)
Дослідник торкається надзвичайно важливої проблеми в історико-краєзнавчому русі, зокрема розкриває участь у ньому архівних працівників Харківщини.