Використання місцевих видів палива для виробництва енергії в Україні - Гелетуха, Г.Г.; Желєзна, Т.А.; Матвєєв, Ю.Б.; Жовмір, М.М. (Промышленная теплотехника, 2006)
Проаналізовано можливості використання місцевих видів палива для виробництва енергії в Україні. Виконано оцінку ємності ринку України щодо впровадження котлів на деревині, соломі, торфі та оцінку необхідних капіталовкладень. Показано, що річне заощадження коштів завдяки скороченню споживання природного газу перевищує загальну суму витрат, що потрібні на впровадження парку котлів на біомасі і торфі.