Корисне багатомне видання з історії й сьогодення місцевого самоврядування на Хмельниччині - Баженов, Л.В. (Інститут історії України НАН України, 2006)
У статті рецензується оригінальні праці з місцевого самоврядування Хмельниччини. Автор акцентує увагу на тому, що у їх написанні поєднано ініціативу і творчість як науковців так і громадських активістів історико-краєзнавчої роботи.