Методологічні основи термінології, пов’язаної з національними меншинами - Котляр, Ю.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2008)
Стаття присвячена поясненню методологічних аспектів термінології, пов’язаної з етнічними та національними меншинами. Розглядається історичний, юридичний, філологічний та соціологічний аспекти проблеми.