Національна бібліотека Білорусі як центр корпоративної взаємодії бібліотек країни - Мотульський, Р. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
Висвітлено роль Національної бібліотеки Білорусі як інформаційного, соціокультурного і соціополітичного центру. Розкрито місію НББ у координації діяльності всіх бібліотек та інформаційних центрів країни щодо задоволення інформаційних потреб користувачів.