Розвиток фізкультури і спорту в навчальних закладах Півдня України (початок ХХ ст.) - Вербицький, В.А. (Історичний архів. Наукові студії, 2008)
У статті висвітлюються питання розвитку фізичного виховання і спорту в навчальних закладах Півдня України на початку ХХ ст.