Військова справа українських козаків очима польського історика - Черкас, Б. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2004)
Рецензія на: Maciej Franz “Wojskowosc Kozaczyzny Zaporoskiej w ХVІ-ХVІI wieku. Geneza i character. - Torun, 2002. - 255s.”