Образ Одеси першої чверті ХХ століття - Цвілюк, С. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Файтельберга — Бланка В., Савченка В. “Одесса в эпоху войн и революций. 1914–1920”. — Одесса: Оптимум, 2008. — 336 с. рус. яз.