Стан релігійності населення Полтавщини у повоєнний період - Бабенко, Л. (Інститут історії України НАН України, 2008)
У статті аналізуються процеси, що характеризують зовнішні прояви релігійності населення та боротьбу з ними в умовах пізнього сталінізму на регіональному рівні.