Торгівля зерном і продуктами його переробки на Правобережній Україні у ХІХ столітті - Жам, О. (Інститут історії України НАН України, 2008)
У статті висвітлюється розвиток торгівлі зерном і продуктами його переробки на Правобережній Україні у ХІХ столітті.