До 70-Річчя академіка НАН України Півняка Геннадія Григоровича (Технічна електродинаміка, 2010)
23 жовтня виповнюється 70 років видатному вченому в галузі гірничої та металургійної електроенергетики, ректору Національного гірничого університету, академікові НАН України Геннадію Григоровичу Півняку.