До 75-річчя члена-кореспондента НАН України Волкова Ігоря Володимировича (Технічна електродинаміка, 2011)
24 лютого 2011 року виповнюється 75 років видатному вченому у галузі електротехніки, завідуючому відділом систем стабілізованого струму Інституту електродинаміки НАН України, члену-кореспонденту НАН України Ігорю Володимировичу Волкову.