Внесок у розвиток історико-церковної науки в Україні - Тригуб, П.М. (Історичний архів. Наукові студії, 2008)
Рецензія на книгу В.Г. Меші «Конфесійний та суспільний аспекти розвитку православної церкви в Україні 1875-1900 років» (Донецьк, 2007)