До 90-річчя академіка НАН України Гриневича Феодосія Борисовича (Технічна електродинаміка, 2012)
1 листопада 2012 року виповнюється 90 років видатному вченому в галузі електротехніки, прикладної метрології та електричних вимірювань, головному науковому співробітнику Інституту електродинаміки НАН України. академіку Гриневичу Феодосію Борисовичу. Доктор технічних наук (1964 р.), професор (1967 р.), член-кореспондент НАН України (1973 р.), академік НАН України (1979 р.). Завідувач відділу електричних і магнітних вимірювань (1960 р.). Головний науковий співробітник відділу (з 2007 р. і понині). Заслужений винахідник УРСР (1972 р.). лауреат Державної премії СРСР у галузі науки і техніки (1976 р.), заслужений діяч науки і техніки (1976 р.). Нагороджений .Андріївською медаллю «Золота фортуна» (2001 р.). Почесний академік міжнародної інженерної академії (2002 р.).