Оресту Ілляровичу Матковському — 80 (Мінералогічний журнал, 2009)
17 листопада цього року виповнюється 80 років від дня народження відомого вченого і педагога, лауреата Державної премії України, доктора геолого-мінералогічних наук, заслуженого професора Львівського національного університету ім. Івана Франка, академіка Академії наук вищої школи України Ореста Ілляровича Матковського.