Формування та розвиток ринку внутрішніх пасажирських авіаперевезень в Україні - Борисенко, П. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано результати формування та розвитку ринку внутрішніх пасажирських авіаперевезень в Україні, а також обґрунтовано науково-практичні рекомендації щодо інтенсифікації його зростання в умовах стійкого збільшення попиту на послуги авіаційного транспорту.