Управління матеріальними потоками промислових підприємств - Селезньова, Н. (Схід, 2012)
Стаття присвячена дослідженню і розвитку системи управління матеріальними ресурсами промислового підприємства. Запропоновано доповнити функції управління рухом матеріального потоку підприємства обліком та регулюванням, що дозволить підвищити якість управління підприємством у цілому.