Стратегічна карта стимулювання соціально-економічного розвитку регіону - Третяк, В.; Недобєга, О. (Схід, 2012)
У статті обґрунтовано можливість застосування стратегічних карт з метою стимулювання соціально-економічного розвитку регіону. Запропоновано стратегічну карту стимулювання соціально-економічного розвитку Луганської області. Визначено критичні фактори успіху регіону з урахуванням запропонованої стратегічної карти.