Культурно-просвітницька діяльність Івана Наумовича у 1880-ті рр. - Герун, В. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано культурно-просвітницьку діяльність відомого галицького громадського діяча Івана Наумовича, який на початку 1880-х рр. намагався активно співпрацювати з російськими просвітницькими колами в справі видання популярної літератури, а з переїздом у 1886 р. до Києва розгорнув активну просвітницьку роботу також у Російській імперії.