Розвиток подорожей та екскурсій за плановими туристичними маршрутами на Прикарпатті у 60-70-х роках ХХ ст. - Котенко, Р. (Схід, 2012)
У статті розкрито зміст, форми й пізнавально-виховне значення подорожей та екскурсій за плановими туристичними маршрутами на Прикарпатті в контексті їх розвитку в Українській РСР та Радянському Союзі в 70-80-х роках ХХ ст. Показано діяльність проф- спілкових та інших громадських організацій та туристично-екскурсійних закладів і підприємств Івано-Франківщини з розширення й удосконалення обслуговування туристів на планових маршрутах